Kategóriák

Szállítási feltételek

RedKoala szállítási feltételek

 

A szállítás álltalában GLS futárszolgálattal történik háztól házig napközben, munkaidőben 8-16h között (ünnapnapok előtti torlódás, nem várt műszaki hiba esetén ez változhat). Rendelés esetén egységesen bruttó 1350 Ft szállítási költséget számítunk fel, melyet a weboldalunk a rendelés folyamán automatikusan számol. A megrendelt áruk értékének kiegyenlítése és a szállítási költség megfizetése a választásod szerint történhet banki előre utalással vagy utánvétes kifizetéssel. Ezt a díjat az áruk megrendelésekor, a vásárlási folyamat végén megjelenítjük, az a rendelés részét képezi, a számlán, mint közvetített szolgáltatást jelenítjük meg. A szállítási díj a számla végösszegének kerekítése miatt 1 - 4 forintal változhat, ezért a fizetendő végösszeg 5.- illetve 10.- forintos nagyságrendre végződik.
A szállítási határidő általában max. 2 munkanap ha saját készletről tudunk kiszolgálni téged. A kiszállítás előtt megpróbáljuk felvenni veled a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon. Kérjük azt a szállítási címet add meg, ahol napközben tartózkodsz. Kérjük azt a telefonszámot és email címet add meg nekünk, ahol biztos elérhetünk.

Csomagolóanyagként jobbára kartondobozt alkalmazunk, de ha a termék mérete, vagy más miatt ez nem megoldható, akkor alternatív csomagolást választunk.
A csomagolási és a fuvarozó cégek felé irányuló minden egyéb költség minket terhel.

Bízhatsz benne, hogy szerződött szállítóinkkal segítségével a megrendelt árut gyorsan megkapod.

A RedKoala Opel Alkatrész szaküzletünkben előre egyeztetés esetén lehetőség van a megrendelt áruk személyes átvételére is. Ebben az esetben szállítási díj természetesen nem terheli a termékeket.


 

a "RedKoala" -tól